VILDBJERG CUP

Vildbjerg, Danmark

G9, G10, G11, G12, G13, G14, G15, G16, G17
J9, J10, J11, J12, J13, J14, J15, J18

OM VILDBJERG CUP

Vildbjerg, Danmark |  30.07 – 02.08.2020

Besøk Danmark og Vildbjerg, delta i en fantastisk fotballturnering! En av verdens største fotballturneringer hvor over 2000 kamper spilles på over 40 baner. Nivåinndeling sørger for jevne kamper på tross av turneringens størrelse.

Unge fotballspillere – gutter og jenter samles for 42. gang for å delta i den fjerde største turneringen i Europa.

Vildbjerg Cup gir mulighet for å ta med alle aldersbestemte lag 7-17 år i deres klubb. Vildbjerg Cup tilbyr nærmere 50 ulike kategorier for å sikre jevne og rettferdige kamper, og mange av alderskategoriene har derfor flere kategorier med ulike nivåer.

DETALJER

Gode forbindelser med ferge
Vi har gode avtaler med fergeselskapene, og kan sikre ditt lag fleksibilitet, lav pris og gode vilkår både for personer og egne kjøretøy.

Ulike typer overnatting
Mulighet til å velge mellom overnatting på skoler, i haller eller på
campingplass.

TILLEGG

Familieinnkvartering
For familier som ønsker å følge laget under turneringen er det gode muligheter for dette. I Vildbjerg er det campingplasser hvor familiene kan bo sammen med laget. Det er også muligheter for familier å innlosjeres på hoteller eller vandrerhjem i nabobyene Herning og Holstebro.

AKTIVITETER

Svømmehall
I Vildbjerg Sports-& Kulturcenter er det svømmehall med vannsklie og spafasiliteter. I samme bygg er det også internettilgang, bordtennis, biljard og airhockey.

Tennis
Vildbjerg Tennisklubb stiller sine tennisbaner til disposisjon under turneringen. Muligheter for å leie tennisracketer og baller.

Diskotek
Både fredag og lørdagskveld arrangeres utendørs diskotek ved Stadionhallen.

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke