LIPOT, UNGARN

Lipot, Ungarn


I Lipot er alt tatt vare på for å sikre laget ditt en uforstyrret og profesjonell opplæringsopplevelse med en ramme som er perfekt for både å praktisere og restituere.


Fotball Treningsleir i Ungarn – Lipot

HVORFOR ANBEFALER VI LIPOT?

Et behagelig sted for lag som ønsker rolige rammer rundt sitt opphold og topp kvalitet både på baner, overnatting og mat.

Flere flyalternativer
Mulighet til å lande i enten Wien, Bratislava eller Budapest. Fra flyplass til hotell tar det henholdsvis 1 og 2 timer med buss.

Tilrettelagt opphold 
Lipot Football Center ligger 30 minutter fra Györ og er rangert blant de beste i Ungarn og benyttes av flere profesjonelle lag fra området, samt aldersbestemte landslag i Ungarn. Laget oppholder seg på et trivelig og intimt 4* SPA-hotell kun 400 meter fra banene.

Treningskamper 
I Lipot er det gode forutsetninger for å spille treningskamper uansett alder og nivå.

Aktiviteter utenfor banen
Utover fotballen har man tilgang på tennisbane, innsjø for fiske og et velutstyrt spa-anlegg på hotellet. Med kun 1-2 timer fra Budapest, Wien og Bratislava, får man med opphold i Lipot også en flott anledning til å utforske noen av de flotteste byene i Sentral-Europa.

Treningsanlegget

Lipot Football Centre
Anlegget ligger kun noen minutters gange fra Hotel Orchidea.

Treningsfasiliteter inkluderer 1 kunstgressbane, 4 gressbaner, flyttbare mål og treningsutstyr, eget område for keepertrening, treningsstudio, fysiorom og garderober.

Kunstgress

Meget god kvalitet på kunstgressbane.

Naturgress

4 naturgressbaner med høy standard

Alternativ trening

Treningsstudio og fysiorom på anlegget. På hotellet har man også tilgang på spa og svømmebasseng.

OVERNATTING I LIPOT

Hotel Orchidea er et lite og hyggelig 4-stjerners SPA-hotell. Hotellets fasiliteter inkluderer innendørs og utendørs basseng oppvarmet av lokale kilder, frodig hage med solsenger, en liten fotballbane, 800m2 SPA-avdeling, finsk sauna, solarium, massasje, terapirom med lys og aromaterapi samt et lite treningsrom.

Videre er det tilgjengelig møterom for lagmøter samt kafe/bar med biljardbord. Den luftige restauranten har en fin atmosfære og serverer meget god mat til alle måltider.

Lipot

Lipot er en koselig landsby nordvest i Ungarn ca 2 timer fra Budapest og 1 time fra Wien og Bratislava. Landsbyen har et behagelig lavt tempo med idylliske gater og hus samt en hyggelig lokalbefolkning. Nærmeste by er Györ som ligger ca 30 minutter unna.

Er oppholdet satt under sesongen for Dansk Superliga Fotball er det gode muligheter for å sett bra fotball. Her er FC Nordsjælland på Farum Park nærmeste nabo, ellers kan man ta en utflukt til Parken for å se Ståle Solbakkens FC København.

København gir også opplevelser utenom fotballen; kulturbesøk i sentrum, tur til Tivoliet eller Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planeten

Aktiviteter og opplevelser

Fiske og tennis 

I nærheten er det en innsjø med mulighet for både fiske og roing. Et steinkast fra hotellet finner har man også tilgang på tennisbane.

Utflukter

Wiens vakre sentrum og historiske bygninger er noen av byens viktigste severdigheter med storslått arkitektur som etterlater besøkende begeistret. Fra jugendstil, gotisk og barokk samt den berømte «Ringstraßenstil», Wien serverer det hele

TRENINGSPAKKER FOR LIPOT

GRUNNPAKKE

– Overnatting ved Orchidea Hotel 4*
– Frokost-, lunsj- og middagsbuffet
– 2 treningsøkt X90 min på natur eller kunstgress per overnatting
– Vann til treningsøktene
– Draktvask
– Mulighet for lån av fotballer og treningsutstyr
– Benyttelse av hotellets SPA
– Mulighet til å reservere møterom
– Lokal assistanse
– Turistskatt

TILLEGG

Flyvninger og transfers
Bussutflukt til Györ eller Budapest
Treningskamp

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke