FOTBALL TRENINGSLEIR: HEEMSKERK, NEDERLAND

Nær Amsterdam


Kort reisetid fra Norge, god lokal matching og flere overnattingsmuligheter gjør Heemskerk til et utmerket reisemål for alle typer lag.


Fotball Treningsleir i Nederland – Heemskerk

HVORFOR ANBEFALER VI HEEMSKERK?

Ta med laget ditt til en treningsleir i Heemskerk, like ved Amsterdam. Den idylliske lille byen har også flotte fotballfasiliteter som gir gode rammer for treningsleir eller kampleir.

Stort utvalg av rimelige flyvninger 
Amsterdam er både et populært reisemål og har en av de største flyplassene for mellomlandinger i Europa, det er derfor et stort utvalg av flyvninger til gode priser.

Treningskamper mot dyktige lokale lag
Vi tilpasser til deres ferdighetsnivå og finner lokale lag dere kan spille mot.

Overnatting 
Her får laget velge mellom to hoteller med 4-stjerners standard eller et rimeligere alternativ i form av et klassisk slott omgjort til et meget flott hostell.

Sosialt og mulighet for spennende utflukter
Besøk storbyen Amsterdam og ta turen innom Ajax stadion.

Treningsanlegget

Her får man spille fotball i meget idylliske omgivelser. Velger man overnatting på hostellet har man banene som nærmeste nabo, men det er også gangavstand fra hotellene.

Anleggene består av både kunstgressbane og naturgressbaner, alle med god kvalitet. Banene benyttes til vanlig av de lokale klubbene Odin ’59 Heemskerk og ADO’20

Kunstgress

To kunstgressbaner av god kvalitet med flomlys for kveldsøkter eller treningskamper

Naturgress

To naturgressbaner av god kvalitet med flomlys for kveldsøkter eller treningskamper

OVERNATTING I HEEMSKERK

STAYOK HEEMSKERK

En anledning til å overnatte i et slott! I tillegg til fantastiske omgivelser ligger slottet rett ved siden av treningsbanene. Av fasiliteter har man blant annet tilgang på møterom, gratis WiFi, restaurant og en stor utendørs terrasse. Det finnes også muligheter for å leie sykler som er anbefalt fremkomstmiddel dersom man skulle ønske å besøke stranden i nærområdet.

HOTEL HEEMSKERK MARQUETTE

Flott 4-stjerners hotell med sentral beliggenhet i Heemskerk og gangavstand til treningsbaner. Hotellet ligger kun 40 minutter busstur unna kjernen av Amsterdam.

HOTEL HET HOGE DUIN

Ocean Front 4 star Hotel Het Hoge Duin ligger en 15 minutters kjøretur i fra Heemskerks fotballanlegg. Hotellet har enestående utsikt over havet og strendene, hvor de fleste rommene har denne utsikten. I samme fasilitetene finnes det en trivelig restaurant, samt konferanserom for møter eller sammenkomster.

Stayokay Heemskerk

Hostel

Flermannsrom med plass til mellom 3-8 personer. Hvert rom har eget bad.

Heemskerk Hotel Marquette

4-stjerners hotell

Trippelrom med velutstyrte bad, utendørs tennisbane, restaurant med bar lounge, treningsrom med bl.a ergometersykkel og tredemølle samt maskiner for klesvask.

HOTEL HET HOGE DUIN

4-stjerners hotell

Beliggenhet ved stranden og sjøutsikt fra rommene. Restaurant med bar og stor utendørs terrasse. Her kan man også booke massasje og badstue for restitusjon etter treningsøktene.

AMSTERDAM

 Heemskerk ligger kun 40 minutter fra Amsterdam.

Benytt gjerne anledningen til å ta en dagsutflukt og oppleve den kulturrike byen eller ta et stopp på vei til eller fra flyplassen. Man kan også kombinere med stadionbesøk hos Ajax. Reiser man i riktig periode kan det også organiseres en utflukt for å se en kamp Ajax-kamp.

AJAX

Besøk Ajax hjemmebane, Johan Cruyff Arena for en omvisning eller live match. Om ønskelig bistår vi med hjelp til organiseringen av utflukt.

Aktiviteter

Flere muligheter for utflukter til blant annet Amsterdam, besøke ett av byens utallige museum eller oppleve byen til vanns gjennom et kanal-cruise.

TRENINGSPAKKER FOR HEEMSKERK

GRUNNPAKKE

– Overnatting ved ønsket hotell og romtype
– Frokost
– Lunsj*
– Middag
– 1 treningsøkt X90 min på kunstgress per overnatting
– Lokal assistanse

 

VALGFRIE TILLEGG

– Flyvninger og transfers
– Ekstra treningsøkter
– Treningskamper
– Utflukter og aktiviteter
– Bytur til Amsterdam
– Stadion tour på Ajax Stadion
– Kamputflukt til Ajax eller andre lag i Eredivisie

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke