FOTBALL TRENINGSLEIR DANMARK

Nordsjælland


Opphold tilrettelagt for fotballspillere med overnatting på FC Nordsjælland hotell


Fotball Treningsleir i Danmark – Nordsjælland

HVORFOR ANBEFALER VI NORDSJÆLLAND?

Treningsleir i Nordsjælland med opphold på Hotel FC Nordsjælland gir svært gode rammer for et godt sportslig utbytte. Spesielt attraktivt for aldersbestemte elitelag.

Kort reisevei
Med flyavganger fra flere steder i Norge er det lett og rimelig å komme seg til Danmark. Hotel FC Nordsjælland ligger kun 20 kilometer i fra København flyplass. Skulle laget foretrekke buss og båt kan vi også bistå med organisering av dette. Hotellet har gratis parkering, så reise med privatbiler lar seg også gjøre.

Tilrettelagt opphold 
Et sted som ånder av fotball. Med Right To Dream Park (Farum Park) som nærmeste nabo og alle fasiliteter et satsende fotballag skulle trenge, er alt lagt til rette for en vellykket treningsleir.

Treningskamper 
Aldersbestemte lag fra Superligaklubbene FC Nordsjælland og Brøndby IF er blant lagene vi kane organisere treningskamper mot.

Aktiviteter utenfor banen
I området finnes svømmehall, tennis -og squashbaner. I hotellets underetasje finner man FCN Lounge med blant annet biljardbord, bordfotball og dart. Spillerne har altså mye å underholde seg med etter fotballøkter og lagmøter.

Treningsanlegget

Treningsanlegget ligger rett ved hotellet. Her finner man 8 fotballbaner (2 kunstgress og 6 naturgressbaner)

 Hotellet har egen avdeling med massasjebenker og et stort treningsstudio (Fitness World Center). Det kan også bookes tid i svømmebassenget. Dette gir spillerne mulighet til å trene styrke og skadeforebyggende samt restituere.

Kunstgress

God kvalitet på kunstgressbanene

Naturgress

kvaliteten på naturgress vil variere iht. sesong, men holder jevnt over høy standard.

Alternativ trening

Treningsstudio, svømmebasseng og massasjerom

OVERNATTING I NORDSJÆLLAND

Opphold på Hotel FC Nordsjælland gir overnatting i trippelrom. Oppgradering til dobbelt og enkeltrom kan forespørres. Rommene har en liten terrasse, tv, gratis internett og et velutstyrt bad med badekar. Gjennom samarbeidet med FC Nordsjælland har hotellet opparbeidet seg stor kunnskap rundt ernæring, noe som gjør at måltidene også er tilrettelagt for idrettsutøvere.

Blant tidligere gjester på Hotel FC Nordsjælland finner vi blant annet det portugisiske fotballandslaget, FC Lazio, Galatasaray og Sporting Lisboa.

Nordsjælland

Med opphold i Farum, som er en av de mindre byene i Nordsjælland får man rolige og fredelige omgivelser. Skulle man ønske å besøke en storby har man København knapt en halvtimes kjøretur unda.

Københavns omgimelser er lett tilgjengelig og er fullpakket med vakre landskap og koselige strandbyer, historiske slott og moderne museer som alle sørger for perfkt dagstur.

Er oppholdet satt under sesongen for Dansk Superliga Fotball er det gode muligheter for å sett bra fotball. Her er FC Nordsjælland på Farum Park nærmeste nabo, ellers kan man ta en utflukt til Parken for å se Ståle Solbakkens FC København.

København gir også opplevelser utenom fotballen; kulturbesøk i sentrum, tur til Tivoliet eller Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planeten

Aktiviteter og opplevelser

Utflukter
Ønsker man å finne på noe utenfor Farum og aktivitetene på hotellområdet kan det til eksempel organiseres en tur til København. Med riktig timing kan man også få mulighteten til å få med seg Ståle Solbakkens FC København i en Superliga-match på Parken stadion. Ønsker man noe annet en fotballopplevelser kan man ta et kulturbesøk i sentrum, en tur til Tivoliet eller stikke innom Nord-Europas største akvarium, Den Blå Planeten

TRENINGSPAKKER FOR NORDSJÆLLAND

GRUNNPAKKE

– Hotellvernatting i trippelrom
– Frokost
– Sportsbuffet Lunsj
– Sportsbuffet Middag
– 1 treningsøkt X90 min per overnatting
– Lokal assistanse

 

VALGFRIE TILLEGG

– Flyvninger og transfers eller buss/ferge fra Norge
Ekstra treningsøkter
– Oppgradering til enkelt eller dobbeltrom
– Treningskamper
– Utflukter og aktiviteter

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke