TRENINGSLEIR FOTBALL - GNIEWINO, POLEN
Uovertruffent anlegg for treningsleir. Nær Gdansk og Sopot
Fotball Treningsleir Polen

HVORFOR ANBEFALER VI GNIEWINO?

En time nord for Gdansk ligger Gniewino hvor vi samarbeider med 4-stjerners hotell og fotballanlegg av meget høy kvalitet. Kombinasjonen av gode treningsforhold og rolige omgivelser gjør dette til et godt alternativ for lag som ønsker en god og profesjonell samling.

Stort utvalg i flyvninger 
Polen er et populært reisemål for Norske turister, derfor er det stort utvalg av flyvninger til gode priser

Treningsfasiliteter i verdensklasse til meget gunstige priser
Anlegget er bygget for å imøtekomme kravene til profesjonelle fotballag og gir derfor førsteklasses treningsfasiliteter og opphold. Både hotellet og banene ble benyttet av det Spanske fotballandslaget under Europamesterskapet i 2012.

Treningskamper mot lokale lag
Vi finner lag tilpasset deres ferdighetsnivå.

Sosialt og mulighet for spennende utflukter
Med en rekke aktivitetsmuligheter i umiddelbar nærhet til hotellet er det også enkelt å holde seg underholdt på fritiden. Skulle det være ønskelig med en utflukt ligger Gniewino ca 1 time nord for de vakre kystbyene Gdansk og Sopot.

Treningsanlegget

Hotel Mistral Sport har et av de beste fasilitetene for treningsleir, ikke bare i Polen, men også i Europa. Anlegget har blant annet blitt benyttet av det spanske landslaget som oppholdt seg der under EM 2012. Fotballanlegget består av 3 naturgressbaner og 1 kunstgressbane.

Kunstgress

Kunstgressbane med siste generasjons underlag.

Naturgress

4 naturgressbane inkludert en stadion. Dekket er godt vedlikeholdt og av høy standard.

Alternativ trening

Tilgang på svømmebasseng, spa, treningstudio, tennisbane og mulitsports innendørshall.

OVERNATTING I GNIEWINO

Hotel Mistral Sport 4*

Hotel Mistral Sport 4* er bygget på samme område som fotballanlegget, så her er man på treningsfeltet omtrent når man går ut døren. I restauranten tilbys det sportsmeny som gir god og riktig næring for fotballspillere. Ellers har man møte og konferanserom med alt man måtte trenge til lagmøter. Hotellet har 4-stjerners standard og gir den komforten man ønsker seg etter harde treningsøkter.

GDANSK/SOPOT

Gdansk ligger en drøy 1 time unna Gniewino og fint innenfor rekkevidde som en dags eller halvdagsutflukt. Som regionens hovedsted og med nærmere 500 000 innbyggere er det et rikt utvalg av severdigheter og shoppingmuligheter.

 

Alternativt har man strandbyen Sopot som er en av Polens mest sjarmerende polske byer og et av de mest besøkte feriestedene på Baltikum. På dagtid eller natt, sommer og vinter, fortryller stedet turister med sitt mangfold av attraksjoner, flotte arkitektur og beboernes åpenhet.

Aktiviteter

Området i og rundt Gniewino byr på mange artige aktiviteter. Innsjøen Zarnowieckie som ligger 5km fra hotellet gir mulighet til å kjøre RIB og fiske. Ellers finner man både bowlinghall, klatrevegg og paintballbane 7km unda, så her er det også gode forutsetninger for teambuilding!

Utflukter

Ønsker man å få med seg noe kulturelt eller besøke en større by under oppholdet, kan det organiseres utflukt både til Gdansk og Sopot som ligger under 1time og 30minutter i fra Gniewino. Her kan man oppleve alt fra den historiske gamlebyen i Gdansk til den flotte stranden i Sopot

TRENINGSPAKKER FOR GNIEWINO

GRUNNPAKKE

– Overnatting ved Hotel Mistral Sport 4* i trippelrom
– Frokost-, lunsj- og middagsbuffet
– 1 treningsøkt X90 min på natur/kunstgress per overnatting
– Vann til treningsøktene
– Draktvask
– Tilgang på hotellets fasiliteter
– Mulighet til å reservere møterom
– Lokal assistanse

VALGFRIE TILLEGG

Treningskamper
Ekstra treningsøkter
Flyvninger
Henting/levering på flyplass Gdansk
Privat bussleie for utflukter
Romoppgraderinger

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke