VERDENSKLASSE TRENINGSLEIRER I EUROPA

Vi gir profesjonell rådgivning og støtte til organiseringen av deres treningsleir. Vi samarbeider tett med anerkjente treningsfasiliteter i både Spania, Portugal, Danmark, Nederland, Tyrkia, Polen med mer.
Vårt ønske er å inspirere og støtte fotballag og spillere til å utmerke seg i deres lidenskap ved å tilby internasjonale treningsleirer på toppnivå.

En time sør for Barcelona ligger Salou. Her får laget spille på et fotballanlegg utenom det vanlige, i tillegg til overnatting i enten leiligheter eller hytter på en 4-stjerners resort. Passer ypperlig både for senior og ungdomslag på alle nivå. Her er alt tilrettelagt for en treningsleir eller kampleir på øverste hylle. 

Lloret de Mar ligger på nordkysten av Barcelona. I gangavstand fra hotellet ligger det to kunstgressbaner og en naturgressbane. Dette er et meget godt budsjettalternativ vi anbefaler for lag som ønsker et rimelig opphold i Spania.

På Mallorca har du en god kombinasjon av ferieidyll og treningsleir. Flere hoteller i ulike prisklasser med nærhet til strender og kunstgressbaner. Varmt klima og gode flyforbindelser gjør dette til et godt alternativ for mange breddelag.

La-Nucia er et av de bedre anleggene i Spania, her får man fantastiske treningsforhold i kombinasjon med strandhotell eller leiligheter. Utover fotball gir anlegget også tilgang til en rekke andre fasiliteter og aktiviteter. Ønsker man aktiv teambuilding i tillegg til fotballøktene er det gode forutsetninger for det her.

25 minutter fra Lisboa ligger anlegget Jamor Sport Complex. Jamor har gode gressbaner i gangavstand til hotellet vi benytter.
Det er ellers togforbindelse til Lisboa samt gå-avstand til strand noe som gjør dette til en god destinasjon for variert behov.

Estoril er en liten ferieby 25 minutter fra Lisboa, det perfekte stedet for de som ønsker å kombinere treningsleir med ferie, strand og storby-besøk. Overnatting i nyoppuset hotell med oppvarmet utendørs basseng.

I Side finner man strøkne gressbaner i kombinasjon med fantastiske All-Inclusive hoteller og varmt klima. Tyrkia er anbefalt for de som ønsker en komplett pakke med 2 daglige økter på gode baner og hoteller med all-inclusive.

I Belek får man opphold på stort luksuriøst 5* hotellresort med god plass på fellesområder og en rekke bassenger. De fleste hotellene ligger i umiddelbar nærhet til strender. Øktene foregår på treningsanlegg med gressbaner som er tilknyttet hotellet. Passer godt for lag som ønsker trening på gressbane og ekstra flotte hotellfasiliteter

En time nordvest for kystbyene Sopot og Gdansk ligger Gniewino med dette fantastiske anlegget som under EM 2012 ble benyttet av det spanske fotballandslaget. Her får man opphold på 4-stjerners sportshotell med alt tilrettelagt for idrettsutøvere og med flere høykvalitets fotballbaner rett utenfor døren.

Gode sportslige fasiliteter i gangavstand fra en rolig overnatting på sportssenteret eller ved 4* hotell nærmere sentrum for de som ønsker det. I tillegg til flotte sportslige rammer for oppholdet er det lett å organisere en utflukt til den spennende byen Praha. 

Ca 30 min fra Györ ligger den rolige landsbyen Lipot og Hotel Orchidea. Et lite 4-stjerners spahotell med hage, god mat og gangavstand til et flott fotballanlegg som blant annet blir benyttet av Ungarske aldersbestemte landslag.

 Heemskerk ligger 40 minutter fra Amsterdam. Her har man to utmerkede alternativer for opphold under treningsleiren. Laget bor enten ved et klassisk slott som er ombygget til hostell eller ved et 4-stjerners hotell. Gangavstand til baner har man ved begge alternativene. Med flere lag i området tilgjengelig for treningskamper og med kort vei til Amsterdam har man gode muligheter for et innholdsrikt opphold både sportslig og opplevelsesmessig. 

 

En rolig landsby ca 10km nord for Emmen og 50km sør for Groningen. Fotballøktene foregår på gode gressbaner som ligger i gangavstand til hotellet, som forøvrig er meget trivelig og tilrettelagt for opphold i forbindelse med treningsleir.  Her har man også gode muligheter for treningskamper mot lokale breddelag eller lag som FC Emmen og Groningen for elite/satsningslag.

Et flott alternativ for lag som setter høye krav til det sportslige. Superliga-klubben FC Nordsjælland har en av de beste ungdomsavdelingene i Skandinavia og et opphold her gir gode muligheter for treningskamper mot dyktige aldersbestemte lag. Hotellet drives i samarbeid med klubben og ligger ideelt til for et effektivt opphold.

Vejen Idrætscenter ligger lett tilgjengelig midt i Jylland med ferge fra Norge. Et stort sportssenter med muligheter for en rekke aktiviteter utover de mange fotballbanene. Ulike overnattingsalternativer inne på området gir enkel logistikk og et behagelig opphold.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke