VERDENSKLASSE TRENINGSLEIRER I EUROPA

CupSpecialist ønsker å inspirere og støtte fotballag og spillere til å utmerke seg i deres lidenskap ved å tilby internasjonale treningsleirer på toppnivå. Vi samarbeider tett med anerkjente treningsfasiliteter som vi mener gir de beste rammene for sporslig utvikling og opplevelser både på og utenfor banen.

En time sør for Barcelona ligger Salou. En treningsleir som inneholder alt fra 4 stjerner overnatting til et fotballanlegg utenom det vanlige. Passer perfekt for senior, elite og bredde, her er det ingen begrensninger i innhold.

Lloret de Mar ligger på nordkysten av Barcelona. I gangavstand fra hotellet ligger det to kunstgressbaner og en naturgressbane. Dette er et meget godt budsjettalternativ vi anbefaler for lag som ønsker en rimelig variant.

På Mallorca har du en god kombinasjon av ferieidyll og treningsleir. Flere hoteller i ulike prisklasser med nærhet til strender og kunstgressbaner. Varmt klima og gode flyforbindelser gjør dette til et godt alternativ for mange breddelag.

La-Nucia er et av de bedre anleggene i Spania, her får man fantastiske treningsforhold i kombinasjon med strandhotell eller leiligheter. Utover fotball tilbyr anlegget også en rekke andre fasiliteter og gode muligheter for teambuilding.

25 minutter fra Lisboa ligger anlegget Jamor, Jamor har gode gressbaner i gangavstand til hotellet vi benytter.
Det er ellers togforbindelse til Lisboa samt gå-avstand til strand noe som gjør dette til en god destinasjon for varriert behov.

Estoril er en liten ferieby 25 minutter fra Lisboa, det perfekte stedet for de som ønsker å kombinere treningsleir med ferie, strand og storby-besøk. Overnatting i nyoppuset hotell med oppvarmet utendørs basseng.

I Side finner man strøkne gressbaner i kombinasjon med fantastiske All-Inclusive hoteller og varmt klima. Tyrkia er anbefalt for de som ønsker en komplett pakke med 2 daglige økter på gode baner og hoteller med all-inclusive.

I Belek finner man store luksuriøse 5* hotellresort med store fellesområder og bassenger. De fleste hotellene ligger i umiddelbar nærhet til strender. Øktene foregår på store treningsanlegg med gressbaner av noe lavere kvalitet enn i Side og Belek passer dermed for lag som er vel så opptatt av hotellfasiliteter som banekvalitet.

En time nordvest for kystbyene Sopot og Gdansk ligger Gniewino med dette fantastiske anlegget som blant annet det spanske landslaget benyttet under EM i 2012. 4-stjerners sportshotell tilpasset idrettsutøvere med flere strøkne baner rett utenfor døren.

Gode sportslige fasiliteter i gangavstand fra en rolig overnatting på sportssenteret eller ved 4* hotell nærmere sentrum for de som ønsker det. Uansett er det lett å organisere en utflukt til den spennende byen Praha og flotte sportslige rammer for oppholdet.

Ca 30 min fra Györ ligger den avslappende lille landsbyen Lipot og Hotel Orchidea. Et lite 4* spahotell med hage, god mat og kort gangavstand til det strøkne fotballanlegget som også blir benyttet av Ungarske aldersbestemte landslag.

40 minutter fra Amsterdam ligger Heemskerk med 2 utmerkede alternativer for treningsleirer. Laget bor enten ved et slott som er ombygget til hostell eller ved et 4-stjerners hotell. Gangavstand til gressbaner ved begge alternativene. Gode lokale lag for kamper og kort vei til Amsterdam gir mange muligheter for et innholdsrikt opphold.

En avslappende landsby ca 10km nord for Emmen og 50km sør for Groningen med et lite og koselig familiehotell og gressbaner i gangavstand. Gode muligheter for treningskamper mot lokale breddelag eller lag som Heerenveen for elitelag.

Et flott alternativ for lag som setter høye krav til det sportslige. FC Nordsjælland har en av de beste ungdomsavdelingene i Skandinavia og et opphold her gir gode muligheter for treningskamper mot dyktige aldersbestemte lag. Hotellet drives i samarbeid med Superliga-klubben og ligger ideelt til for et effektivt opphold.

Vejen Idrætscenter ligger lett tilgjengelig midt på Jylland med ferge fra Norge. Et stort sportssenter med muligheter for en rekke aktiviteter utover de mange fotballbanene. Ulike overnattingsmuligheter inne på området gir enkel logistikk og et behagleig opphold.

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke