Trenernes mening: «Flott opplevelse i Spania for alle»

 

FK Bergen Nord, Gutter 19, deltok i Costa Blanca Cup i juli. I følge trenerne og lagleder, Arild Markussen, Jan Frode Knarvik og Jarle Soldal, var turneringen en suksess. Både spillere, foreldre og trenere hadde en kjempefin uke sammen i den spanske turneringen. Nedenfor deler Jarle sine tanker om turneringen.

“Hele turen var en suksess både fotballmessig og sosialt!”

Etter å ha deltatt i Norway Cup 5 år på rad, bestemte spillerne og trenerteamet seg for å prøve noe annet, og bestemte oss for å reise til Costa Blanca Cup i solrike Spania. Andre lag fra FK Bergen Nord har hatt gode erfaringer fra Costa Blanca Cup, og det gjorde valget lettere. Til slutt var interessen så stor at vi reiste ned med to lag: 28 spillere, trenere og mange foreldre og søsken.

Turneringen var profesjonelt organisert: hotellet og maten var bra, og bussen fra hotellet til banene var alltid presis. Vi hadde ingen problemer med det praktiske bortsett fra noen skader og slitne ben. Guttene spilte mot spanske, palestinske, engelske og franske lag. Man kunne virkelig se hvordan guttene trivdes og hvordan lagånden ble sterkere for hver dag. Førstelaget vårt endte opp med å vinne B-sluttspillet, som selvfølgelig var en uforglemmelig opplevelse for alle.

Vi bodde i et fint og komfortabelt hotell nær stranda og sentrum i Albir. Hotellet hadde mange fasiliteter, som strandvolleyballbane og badeland, slik at alle hadde noe å finne på i fritiden. Maten var god, og det var flere retter å velge mellom til hvert måltid. Costa Blanca-kysten tilbyr mange fine muligheter for ferieaktiviteter, og noen familier valgte å ta ferien der før eller etter turneringen.

 “For spillere, foreldre og trenere var dette en fantastisk opplevelse”

Å reise til Spania koster naturligvis noe mer enn å spille i Norge, men med noen dugnader og støtte fra foreldrene klarte vi å nå budsjettet. For spillere, foreldre og trenere var dette en fantastisk opplevelse og jeg kan virkelig anbefale denne turneringen til andre lag. Høydepunktet på turen var å vinne B-sluttspillet som ble spilt på Villajoyosa stadion. Det spanske motstanderlaget hadde en stor supporter-gjeng, men vi klarte også å lage liv på den norske siden. Etter en thriller av en kamp ble seieren feiret på en flott grill-restaurant ved strandpromenaden i Albir.

Hele turen var en stor suksess både fotballmessig og sosialt! I disse dager planlegger vi neste sommers turnering. Det er fint for både guttene, trenerne og foreldrene å ha noe spennende å se frem til gjennom vinteren.

Hasta luego, España!

BOOK DIN TURNERING FOR NESTE ÅR:

Kontakt Oss
Kontakt Oss

Send inn en tilbudsforespørsel eller still et spørsmål! Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer.

Jeg vil motta informasjon om Cupspecialist arrangement: *

Jeg har lest og godtar retningslinjene for personvern vedrørende behandling av personlig informasjon, samt alle vilkårene.*


Vennligst sjekk feltet re-captcha. Det kreves å sende skjemadataene riktig.

Start typing and press Enter to search

cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk CupBildekonkurranse. Registrer og stem på ditt lag. Vinn reisestipend på 30.000 NOK