cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering

Spania: TOPPVALGET for pre-season treningsleir!

Fotballfasiliteter på øverste hylle, muligheten for å spille treningskamper, sjangsen til å få sett FC Barcelona live på Camp Nou. Legg til et flott klima så har du noen av grunnene til at så mange fotballlag reiser til Spania for treningsleir før sesongstart. Vi har gleden av å kunne ønske Skandinaviske lag velkommen til favoritten fra de siste sesongene, Salou, samt de spennenende alternativene Mallorca,  Lloret de Mar (NYHET) og La Nucia (NYHET).

Salou – Skapt for fotballeir!

Salou ligger 1 time sør for Barcelona og er en sjarmerende kystby med et sterkt fokus på sportsturisme. Complex Esport Futbol har over 20.000 spillere på besøk per år. Her finnes det ti 11er-baner, fasiliteter tilrettelagt for profesjonelle lag alt er UEFA og FIFA sertifisert. I Salou er det også svært gode muligheter for å arrangere treningskamper mot dyktige lag.

En knapp 1 km fra treningsanlegget ligger Cambrils Park Sport Village som byr på et svært komfortabelt opphold sammen med en rekke fritidsaktiviteter. Ved siden av høykvalitets innkvartering, finner dere også restaurant, treningsstudio, spa og butikker på området. Det praktiske og behagelige ved treningsleir i Salou gjør at spillere og trenere kan fokusere 100% på fotballøktene.

ANBEFALING: Se FC Barcelona match og kjør en treningsøkt med UEFA-Pro trener

PAKKEPRIS: kr 6 790,- 6 dager / 5 netter. FLY: Oslo – Barcelona.

Lloret de Mar – Vår nyeste fotballdestinasjon!

Treningsleir i Lloret de Mar gir kombinasjonen av fotball og et komfortabelt opphold i en kystby som ligger 1 time nord for Barcelona. Bo på et 4-stjerners hotell med et par minutters gangavstand til gode kunstgressbaner. Det er også flere lokale lag vi kan arrangere treningskamper mot i dette området. Her har dere også muligheten til å besøke RCD Espanyols treningsanlegg for treningsøkter med akademitrenerne og få innføring i hvordan de driver spillerutvikling.

Lloret de Mar gir også muligheten til avslapning på flotte strender og besøk til Barcelona for å se fotballkamp eller få noen kulturopplevelser

ANBEFALING:  Besøk RCD Espanyols treningsanlegg for treningsøkt med akademitrenere

Les mer on Lloret de Mar her>>

PAKKEPRIS: kr 4 490,- 6 dager / 5 netter. Fly: Oslo – Barcelona

 Mallorca –  fotball og morsomme aktiviteter 

Mallorca kan deres lag trene på moderne kunstgressbaner og bo på et hotell med en fantastisk utsikt over den idylliske byen Santa Ponsa. Hotellet ligger perfekt til med mindre enn 10 minutters gangavstand til treningsanleggene. Denne treningsleiren har den perfekte kombinasjonen av fotball og morsomme aktiviteter for å styrke lagånden i gruppen. Iløpet av treningseiren har dere mulighet til å møte lag fra Spania for å måle dere mot internasjonale lag. For å gjøre opplevelsen enda bedre kan vi til og med ordne aktiviteter utenfor deres treningsprogram, alt tilpasset deres behov!

ANBEFALING: Utflykter: halvdags segling med katamaran, Go – Kart, skogseventyrpark eller paintball

PAKKEPRIS: kr 6 290,- 6 dager / 5 netter. FLY: Oslo / Bergen – Mallorca.

La Nucia  – Europas beste sportsby

La Nucia Football Spain

La Nucia er en ypperlig destinasjon for lag som ser etter høykvalitets fasiliteter for fotballtreninger, et bredt utvalg fritidsaktiviteter og strandliv i et fantastisk klima. Byen ble i 2013 kåret til Europe’s Best Sports City. Dette har gjort La Nucia attraktiv for profesjonelle fotballag og atleter fra verden over.

Englands landslag hadde for få år siden et flott opphold her før en landskamp mot Spania! Les hva Wayne Rooney og Roy Hodgson hadde å si om deres opphold i La Nucia>> 

Her kan man ta fly til Alicante eller Valencia og være i kystbyen etter en henholdsvis 45 eller 90 minutts kjøretur. Naturen, historiske områder og en nydelig strand i det varme middelhavsklimaet bidrar også til at grupper som besøker La Nucia får et strålende opphold.

ANBEFALING: Se Valencia FC live på Mestalla Stadion

PAKKEPRIS: kr 7 890,- 6 dager / 5 netter. Fly: Oslo – Alicante. Se flere tilbud her >>

Kontakt i dag og start nedtellingen til fotballreisen – vi organiserer, dere reiser!


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke