Smidig og enkelt å arrangere en reise for mange personer

Et lag ville ta en annerledes utfordring ved å reise på en internasjonal fotballturnering. Laglederen tok derfor enkelt kontakt med Cupspecialist og deres reiserådgivere. Sammen planla de hvilken fotballreise som best kunne utfordre og utvikle laget, både sportslig og sosialt. De beste reisemålene ble valgt ut, og laglederen presenterte de deretter for sitt lag. Etter en lagavstemning ble Trofeo Mediterráneo turneringsalternativet som skulle styrke lagånden.

Vel på plass var alt ordnet av Cupspecialist, så foreldre, trenere og lagledere kunne ha en smidig og trivelig turnering med spillerne. Langs Barcelonas kyst nøt alle det herlige været, hotellet og maten.En kveld dro laget i samlet tropp for å se Barcelona FC spille kamp på Camp Nou. Gleden i spillertroppen var merkbar, foreldrene kunne se hvordan lagånden ble styrket for hver kamp. Tilslutt kom laget hele veien til B-finalen der den sterke lagånden hjalp laget til seier etter å ha ligget under 2-0 mot et spanskt lag. På kvelden ble seieren feiret med god mat og godt selskap. Etter lagets hjemkomst hadde alle fått flere nye venner og lært mye om både seg selv, andre og fotball.

Dette er bare ett av mange eksempler der Cupspecialists reiserådgivere har hjulpet både spillere og trenere å finne mer motivasjon for å utvikles innen deres lidenskap; fotball. Cupspecialist brenner for fotball og har som mål å bidra til Skandinavisk fotballutvikling samtidig som vi hjelper folk å finne hverandre. Du og ditt lag er alltid velkomne til å snakke fotball med oss, og vi hjelper dere mer enn gjerne å finne deres beste fotballreisemål!

BOOK DIN TURNERING FOR NESTE ÅR:

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke

Costa Daurada Cup cupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turneringcupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering Heemskerk Cup