Trenerne fra Kjøbenhavns Boldklub har besøkt Cambrils Park og forteller oss hvorfor Salou, uten tvil er en de kvalitetsmessig beste fotballanleggene i verden både for ungdoms og seniorlag!

”Det er etter vår mening meget viktig at dersom et fotballag skal på utenlandstur, skal det være en stor del med faglig innhold samtidig som at det skal være med på å løfte det sosiale samholdet.

Etter vårt besøk i Salou og Cambrils Park kan vi bekrefte at stedet dekker det hele, her kan vi sende guttene trygt avsted. Cambrils Park er velorganisert å alt foregår innenfor sikre og profesjonelle rammer. Her er det muligheter for en fantastisk treningsleir – med UEFA Pro trenere så kan det fotballmessige kun bli en fantastisk opplevelse for guttene som de kan bruke videre i deres fotballkarriere.

Selv om man kommer for å bli bedre i fotball er der mye å gjøre for guttene i rolige omgivelser utenfor fotballbanen, da det er gode muligheter for å organisere en masse aktiviteter i parkens fasiliteter.

Cambrils Park er fullt av internasjonale lag og muligheten for å lære fra spillere og lag i fra andre land er helt unik. I tillegg får guttene frokost, lunsj og middag i spisesalen hvor den store buffeten tilbyr et godt utvalg av sunne retter tilrettelagt for idrettsutøvere. ”

-Thomas Brix og John Horsted – Trenere for Kjøbenhavns Boldklub U13 Gutter

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke