training-ground

Personvernerklæring for Active Tours AS

Følgende personvernerklæring gjelder for merkevarehuset Active Tours AS, med tilhørende merkevarer NF Academy og Cupspecialist.no /.dk /.se – samt datterselskapet ATJF TOURS LDA i Portugal.
Dine personopplysninger tilhører deg, og å ta vare på de personopplysningene som du deler med oss, er svært viktig for oss i Active Tours AS. Vi ønsker at du skal være trygg på at dine opplysninger er sikre hos oss, og at du forstår hvordan vi bruker dine opplysninger for å kunne tilby deg en best mulig reiseopplevelse. Active Tours AS håndterer alle personopplysninger i tråd med personopplysningsloven og EUs personvernforordning (GDPR).
Når du bestiller reise via oss, må vi ta visse avgjørelser om hvordan og hvorfor dine personopplysninger skal behandles for å fullføre bestillingen. Vi er derfor ansvarlige for å beskytte dine personopplysninger under hele reisebestillingsprosessen.

 

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Active Tours AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

 

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder, avhengig av behov for den enkelte reise:
– Navn
– Adresse
– E-post
– Telefon
– Fødselsdato
– Passnummer med utløpsdato
– Allergier
– Høyde/vekt
– Kontaktdetaljer til foresatt (navn, telefon og e-post)

 

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med våre kunder.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

 

Grunnlaget for behandlingen

Personopplysningene benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider og til våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.
Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Les mer om bruk av informasjonskapsler her Link til egen informasjon.

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere, f.eks flyselskaper og overnattingssteder.

 

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.
Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter.
Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.
Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

Personvernombud

Daglig leder fungerer som personvernombud og påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

 

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser: post@cupspesialisten.no

 

Webanalyse verktøy Lucky Orange

Vi benytter et webanalyse verktøy som heter Lucky Orange for å spore brukeradferd på nettstedet slik at vi løpende kan forbedre brukervennlighet og tydelighet. Data blir samlet inn når brukerne godkjenner bruken av cookies og dataregistrering.

Følgende data samles inn:

  • Geolokasjon for land, fylke, by
  • IP adresser
  • Nettleser og versjon
  • Operativ system og versjon
  • Hvor mange besøk en bruker har foretatt på nettstedet
  • URL-endelser, alle typer UTM tagger i URL-Er
  • Alle merkelapper (behavior tags) som aktiveres med javascript eller via regler
  • ISP på IP adressen, eller organisasjons navn

Man kan også se hvordan brukerne navigerer på siden, om det scrolles og hvor musespekeren beveger seg i løpet av et besøk. Klikk på alle elementer registreres.
Ved bruk av kontaktformularer og skjemaer, vil tastetrykk bli registrert som asterisker.

Mer informasjon om personvern og GDPR hos Lucky Orange finnes her>>

Kontakt Oss
Kontakt Oss

Send inn en tilbudsforespørsel eller still et spørsmål! Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer.

Jeg vil motta informasjon om Cupspecialist arrangement: *

Jeg har lest og godtar retningslinjene for personvern vedrørende behandling av personlig informasjon, samt alle vilkårene.*


Vennligst sjekk feltet re-captcha. Det kreves å sende skjemadataene riktig.

Start typing and press Enter to search