LA NUCIA, SPANIA

Costa Blanca


Treningsleir i La Nucia er den perfekte kombinasjonen av sportslige
utfordringer og et mangfold av aktivitetsmuligheter i flott klima.


OM TRENINGSLEIR I LA NUCIA

Besøk La Nucia i Spania, den perfekte destinasjonen dersom du ønsker en høykvalitets fotballeir og et mangfold av aktivitetsmuligheter i et flott klima.

Med daglige direkteflyvninger til Alicante fra flere norske flyplasser, og kun en kort time fra flyplassen til La Nucia, er det enkelt å skreddersy et opphold i ønsket periode og varighet. Anlegget tilbyr mange fasiliteter av høy kvalitet og dere kan velge mellom hotell nær stranden i Albir eller leiligheter nærmere anlegget. For de fotballgale skader det heller ikke at man har mulighet til å ta en utflukt til Valencia for å se det europeiske topplaget Valencia CF.

Les også:
Englands landslag hadde også en flott opplevelse i La Nucia, les hva Wayne Rooney og Roy Hodgson hadde å si om deres opphold i Spania>> 

area-sonia

Treningsanlegget

Treningsanlegget på La Nucia består av 1x 11er kunstgress, 1x 11er naturgress og 1x 11er hybrid.
Det finnes også 2x 8er baner kunstgress samt dedikerte fasiliteter for strandfotball og fotballtennis.
Utover dette finnes det en rekke aktiviteter på anlegget som friidrett, svømmebasseng, treningsrom, paddle tennis, tennisbaner med mer.

KUNSTGRESS

Kunstgress
Kunstgresset holder god kvalitet, og ble renovert i 2018.

HYBRID

Hybrid bane
Denne banen ble ferdigstilt i 2019 og har den nyeste teknologien, en blanding av natur og kunstgress.

NATURGRESS

Naturgress
På denne stadion spiller a-laget til La Nucia sine kamper, gresset holder høy kvalitet.

5_albir

Overnatting La Nucia og Albir

Vi jobber med flere overnattingsalternativer i området. Vårt mest populære alternativ er 3* hotellet Rober Palas som ligger i gangavstand fra stranden i Albir, cirka 15 minutter kjøretur fra treningsanlegget. Albir er en betydelig roligere og mindre by en Benidorm og passer ypperlig for lag på treningsleir.

Alternativt kan man bo i et leilighetshotell nærmere anlegget og La Nucia. Dette komplekset er mer avsidesliggende, men det er kun en kort kjøretur til strendene i Albir og treningsenlegget. Vi tilbyr her overnatting med frokost, men det er kjøkkenfasiliteter i leilighetene og et stort supermarked 2 minutter gange unna så man enkelt kan organisere egne måltider.

Hotel Rober Palas

3-stjerner hotell
Hotel Rober Palas ligger 300 m fra stranden i Albir og ca 15 min kjøretur fra treningsanlegget. Hotellet har utendørsbasseng, takterasse, badstu, treningsstudio og gratis internett. I første etasje er det også en kafe med biljardbord samt møterom som kan reserveres.

Appart Hotel Nuc Sun

Appart hotell
Dette hotellet består av flere typer leiligheter fra 1 til 3 soverom, samtlige med terrasser inn mot ute- og bassengområdet. Her har man frokost inkludert i pakken, og kan enkelt ordne måltider utenom da hver leilighet er utstyrt med fullt kjøkken. Innen et par minutter gange finner man en stor dagligvarebutikk.

Hotellet har utendørsbasseng, oppholdsrom med biljardbord og en stor takterrasse med nydelig utsikt. Leilighetshotellet ligger mer avsidesliggende til for bedre samhold og kontroll på gruppen, ca 3 km fra treningsanlegget i La Nucia og 7km fra strendene i Albir.

alcbir1001_13_129

Om området

Alicante/Benidorm
Dette er velkjente byer for mange nordmenn da det er blant de første stedene som ble populære feriesteder i Spania. Begge er større byer med et stort utvalg av hoteller, restauranter og kafeer samt strender.

Albir
En mindre og roligere landsby ved kysten litt øst for Benidorm. Mer avslappende og stille atmosfære enn Benidorm som gjør det perfekt for lag å tilbringe tiden her. Strandpromenade med mindre trafikk og restaurenter og kafeer på rekke og rad.

Altea
Like ved og i gangavstand fra Albir ligger Altea, en gammel landsby på en liten høyde med trange gater og, trapper og smug. Anbefales å ta en vandretur oppover her og finne utsiktspunkter på veien.

La Nucia
Ligger litt inn i landet og preges mer av lokalbefolkning enn turisme. Stedet er mest kjent for treningsanlegget med profesjonelle fasiliteter som tiltrekker seg idrettsutøvere fra hele verden.

La Liga kamper

Profesjonelle kamper
Valencia CF – La Liga
Valencia CF spiller i Primera Division og gjør en utflukt interessant for alle som ønsker å se spansk toppfotball på nært hold. Utflukten lar seg kombinere med et bybesøk i Valencia. Valencia ligger 1.5-2t nordøst for Albir.

Segunda Division
I divisjonene under La Liga har man også mer lokale lag som Eibar, Elche,  La Nucia, Etc etc

Kultur

Gamlebyen i Altea
Besøk gamlebyen i Altea som ligger i gangavstand ffra Albir. Start gjerne nederst og gå opp trappene og de trange gatene til du kommer opp og får en fin utsikt over strendene i Albir.

Grotter i Alicante
Canelobre Hulene

AKTIVITETER

Aqualandia og Terra Mitica
Besøk et stort vannpark eller en stor fonøyelses- og temapark, beliggende rett utenfor Benidorm.

Go-Kart
Alt fra små go-karter for barn og opp til store karter for voksne på den 1000-1500m lange banen.

TRENINGSPAKKER FOR LA NUCIA

GRUNNPAKKE

– Fly t/r Norge – Alicante
– Innsjekket bagasje
– Henting/levering på flyplassen
– Overnatting ved indikert hotell og romtype.
– Frokostbuffet
– Lunsjbuffet (kun v/Rober Palas)
– Middagsbuffet (kun v/Rober Palas)
– 1 treningsøkt X90 min på kunstgress per overnatting
– Transport t/r overnatting – baner
– Lokal assistanse

TILLEGG

– Ekstra Treningsøkter
– Treningskamper
– Leie av andre sportsfasiliteter ved anlegget
– Utflukter og aktiviteter
– CF Valencia kamp
– Terra Mitica
– Aqualandia
– Go-Kart

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Kontakt Oss
Kontakt Oss

Send inn en tilbudsforespørsel eller still et spørsmål! Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer.

Jeg vil motta informasjon om Cupspecialist arrangement: *

Jeg har lest og godtar retningslinjene for personvern vedrørende behandling av personlig informasjon, samt alle vilkårene.*


Vennligst sjekk feltet re-captcha. Det kreves å sende skjemadataene riktig.

Start typing and press Enter to search