LA NUCIA, SPANIA

Costa Blanca


Treningsleir i La Nucia er den perfekte kombinasjonen av sportslige
utfordringer og et mangfold av aktivitetsmuligheter i flott klima.


Fotball Treningsleir i Spania – La Nucia

HVORFOR ANBEFALER VI LA NUCIA?

La Nucia i Spania, den perfekte destinasjonen dersom du ønsker en høykvalitets fotballeir og et mangfold av aktivitetsmuligheter i et flott klima.

Les også:
Englands landslag hadde også en flott opplevelse i La Nucia, les hva Wayne Rooney og Roy Hodgson hadde å si om deres opphold i Spania>> 

Stort utvalg i flyvninger 
Med daglige direkteflyvninger til Alicante fra flere norske flyplasser, og kun en kort time fra flyplassen til La Nucia, er det enkelt å skreddersy et opphold i ønsket periode og varighet.

Treningsfasiliteter i verdensklasse til meget gunstige priser
Anlegget tilbyr mange fasiliteter av høy kvalitet og dere kan velge mellom hotell nær stranden i Albir eller leiligheter nærmere anlegget.

Treningskamper 
Vi tilpasser til deres ferdighetsnivå og finner lokale lag dere kan spille mot.

Aktiviteter
Foruten om fotballfasilitetene finner man også flere baner for bl.a padeltennis og tennis samt et innendørs svømmesbasseng, treningsentre og innendørshall for multisport.

Treningsanlegget

Treningsanlegget på La Nucia består av en 11er kunstgress, en 11er naturgress og en 11er hybridbane.
Det finnes også to 8er baner med kunstgressunderlag samt dedikerte fasiliteter for strandfotball og fotballtennis.
Utover dette finnes det en rekke aktiviteter på anlegget som friidrett, svømmebasseng, treningsrom, padel tennis, tennisbaner med mer.

Kunstgress

Kunstgressbane med siste generasjons underlag.

Natur/hybridgress

1 naturgressbane av høy standard, i tillegg til hybridbane som er en blanding av natur og kunstgress. Hybridunderlag har blitt et av de mest brukte på profesjonelle anlegg.

Alternativ trening

Tilgang på svømmebasseng, spa, treningstudio, padeltennisbane og mulitsports innendørshall.

OVERNATTING I LA NUCIA

Vi jobber med flere overnattingsalternativer i området. Vårt mest populære alternativ er 3* hotellet Rober Palas som ligger i gangavstand fra stranden i Albir og cirka 15 minutter kjøretur fra treningsanlegget. Albir er en betydelig roligere og mindre by en Benidorm og passer ypperlig for lag på treningsleir.

Alternativt kan man bo i et leilighetshotell nærmere anlegget og La Nucia. Dette komplekset er mer avsidesliggende, men det er kun en kort kjøretur til strendene i Albir og treningsenlegget. Vi tilbyr her overnatting med frokost, men det er kjøkkenfasiliteter i leilighetene og et stort supermarked 2 minutter gange unna så man enkelt kan organisere egne måltider.

Hotel Rober Palas

3-stjerner hotell
Hotel Rober Palas ligger 300 m fra stranden i Albir og ca 15 min kjøretur fra treningsanlegget. Hotellet har utendørsbasseng, takterasse, badstu, treningsstudio og gratis internett. I første etasje er det også en kafe med biljardbord samt møterom som kan reserveres.

Appart Hotel Nuc Sun

Appart hotell
Dette hotellet består av flere typer leiligheter fra 1 til 3 soverom, samtlige med terrasser inn mot ute- og bassengområdet. Her har man frokost inkludert i pakken, og kan enkelt ordne måltider utenom da hver leilighet er utstyrt med fullt kjøkken. Innen et par minutter gange finner man en stor dagligvarebutikk.

Hotellet har utendørsbasseng, oppholdsrom med biljardbord og en stor takterrasse med nydelig utsikt. Leilighetshotellet ligger mer avsidesliggende til for bedre samhold og kontroll på gruppen, ca 3 km fra treningsanlegget i La Nucia og 7km fra strendene i Albir.

ALICANTE/ALBIR

Alicante/Benidorm
Dette er velkjente byer for mange nordmenn da det er blant de første stedene som ble populære feriesteder i Spania. Begge er større byer med et stort utvalg av hoteller, restauranter og kafeer samt strender.

Albir
En mindre og roligere landsby ved kysten litt øst for Benidorm. Mer avslappende og stille atmosfære enn Benidorm som gjør det perfekt for lag å tilbringe tiden her. Strandpromenade med mindre trafikk og restaurenter og kafeer på rekke og rad.

Altea
Like ved og i gangavstand fra Albir ligger Altea, en gammel landsby på en liten høyde med koselige gater, trapper og smug. Det anbefales å ta en spaseretur oppover på høyden og finne utsiktspunkter på veien.

La Nucia
Ligger litt inn i landet og preges mer av lokalbefolkning enn turisme. Stedet er mest kjent for treningsanlegget med profesjonelle fasiliteter som tiltrekker seg idrettsutøvere fra hele verden.

Aktiviteter

Aqualandia og Terra Mitica
Besøk en stor vannpark eller fonøyelses- og temapark, som ligger rett utenfor Benidorm.

Go-Kart
Alt fra små go-karter for barn og opp til store karter for voksne på den 1000-1500m lange banen.

Utflukter

La Liga match

Valencia CF spiller i Primera Division og gjør en utflukt interessant for alle som ønsker å se spansk toppfotball på nært hold. Utflukten lar seg kombinere med et bybesøk i Valencia. Valencia ligger 1.5-2t nordøst for Albir.

Gamlebyen i Altea
Besøk gamlebyen i Altea som ligger i gangavstand ffra Albir. Start gjerne nederst og gå opp trappene og de trange gatene til du kommer opp og får en fin utsikt over strendene i Albir.

Grotter i Alicante
Canelobre Hulene

TRENINGSPAKKER FOR LA NUCIA

GRUNNPAKKE

– Overnatting ved ønsket hotell og romtype
– Frokostbuffet
– Lunsjbuffet (kun v/Rober Palas)
– Middagsbuffet (kun v/Rober Palas)
– 1 treningsøkt X90 min på kunstgress per overnatting
– Transport t/r overnatting – baner
– Lokal assistanse

 

VALGFRIE TILLEGG

– Flyvninger og transfers
– Ekstra Treningsøkter
– Treningskamper
– Leie av andre sportsfasiliteter ved anlegget
– Utflukter og aktiviteter
– CF Valencia kamp
– Terra Mitica
– Aqualandia
– Go-Kart

KONTAKT OSS


Les mer om vår bruk av informasjonskapsler: Informasjonskapsler | Retningslinjer for personvern


* Obligatoriske felt

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke