Bølerjentene gjør seg klar for sin første internasjonale treningsleir i Salou, Spania – februar 2019. Les hvordan laget gjøre seg klare til treningscampen under.

 “Vårt lag, Bøler Jenter 14/15, er veldig spent på den kommende treningsleiren i Salou, Spania. Dette er vår første gang i utlandet på vinteren, og vi gleder oss til å trene i førsteklasses fasiliteter og til å se litt sol på vinterhalvåret.

Vi takker allerede CupSpesialist for konsultasjon og assistanse – en stor hjelp når du reiser med en stor gruppe spillere!”

-Lagledere Rune Skarbom og Åge Falnes Olsen

KLUBB: BØLER JENTER 14/15 ÅR, OSLO

TRENINGSLEIR I SALOU, SPANIA FEBRUAR 2019

Sesonghøydepunkter: “Vi deltar årlig på Norway Cup, og har tidligere vært i Sverige på cup.”

Mål for treningsleiren: “Oppholdet skal være et kick-off før neste sesong der vi skal spille 11’er- jenter 15 år. Målet med treningsleiren er at jentene fra begge årskull skal bli enda bedre kjent.”

Hvordan vi forbereder oss før treningsleiren: “Vi ønsker å holde egenandelen så lav som mulig, og har derfor hatt en del dugnader som også har vært bra for det sosiale miljøet i laget. Vi har hatt kakelotteri på det lokale kjøpesenteret og samlet tomflasker i området. Vil anbefale andre andre lag å starte pengeinnsamlingen tidlig, selv om man ikke enda vet nøyaktig når man skal reise.”

Hvorfor Salou? “Vi valgte Salou og Barcelona fordi vi hadde lyst til å kombinere trening med en tur til Barcelona.”

Bilder: Henrik Sørsdahl

Cupspesialisten ønsker den beste treningsleiren for laget! Du kan lese deres hilsener på vår hjemmeside her>>.

 

SE OGSÅ:

LES MER: SALOU BESTE TILBUD – vinter og vår 2019

SE HER:  VIDEOER FRA SALOU FOTBALL FOTBALLKOMPLEKS

Start typing and press Enter to search