«Vi er veldig glad for å kunne jobbe med de to beste fotballnasjonene i Nordeuropa og gleder oss til å sende mange lag til toppfasiliteter i Europa for treningsleirer!»

Active Tours AS og merkevaren Cupspesialisten.no ble grunnlagt i 2011 av 3 barndomsvenner fra Førde i Norge. De flyttet inn i kontorer på Ullevaal Stadion i Oslo og startet med å promotere fotballturneringer i Danmark og treningsleirer i Tyrkia og Spania. Virksomheten vokste raskt og innen det andre året hadde vi allerede 3000 reisende med Cupspesialisten.

Kontorer i Portugal

For å være nærmere hjertet av internasjonal fotball – besluttet selskapet å flytte sin administrasjon og drift til Ericeira, Portugal – bare 30 minutter vest for Lisboa – hjemmet til de europeiske fotballgigantene; Sporting CP og S.L Benfica.

Nå er vi 10 personer som jobber fra kontorer i vakre Ericeira.

NF Academy (Nordic Football Academy)

Kort tid etter ankomsten i Portugal ble et annet fantastisk konsept opprettet av Cupspesialistens grunnleggere – nemlig NF Academy. Det startet i 2015 som et skandinavisk fotballakademi – for dedikerte og ambisiøse unge spillere som ønsket å komme til Portugal for å trene og spille turneringer.

 

NF Academy har vokst mye siden 2015 og tilbyr nå en rekke arrangementer og fotballeirer både i og utenfor Skandinavia. Derfor ble det i 2018 besluttet å danne et eget selskap for NF Academy.

I dag deler vi kontorer med de dyktige ansatte og profesjonelle trenerne til NF Academy – og vi er virkelig glade for de synergier vi får gjennom vårt samarbeid med dem.

Utvide våre markeder

 

I 2017 bestemte vi oss for at vi ville bringe vårt konsept og merkevare til markeder utenfor Norge og tilby vårt utvalg av produkter til lag og klubber i Danmark og Sverige – nå under det nye merket Cupspecialist.com

Vi er veldig glad for å kunne jobbe med de to beste fotballnasjonene i Nordeuropa og gleder oss til å sende mange lag fra Norge, Sverige og Danmark til toppfasiliteter i Europa for treningsleirer!

Bli kjent med vårt CupSpecialist lag >>

BOOK DIN TRENINGSLEIR OG TURNERING FOR NESTE ÅR:

Begynn å skrive og trykk Enter for å søke

Bildekonkurranse. Registrer og stem på ditt lag. Vinn reisestipend på 30.000 NOKcupspecialist treningsleir cupresor fotbollresor turnering